Наличен РАМКА ЗА ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН 21х30 - ЧЕРНА Преглед отблизо

Наличен РАМКА ЗА ДИАМАНТЕН ГОБЛЕН 21х30 - ЧЕРНА

4002

Нов продукт

Огромен избор от НАЛИЧНИ ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ!

Не чакай дълго, а започни да се забавляваш още утре.

Нашите сътрудници те очакват и ще ти помогнат при избора. ДОСТАВКА НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН след потвърждение по телефона.. Плащаш цената която виждаш, тъй като ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА до удобен за теб офис на Еконт.

Приемаме поръчай само в сайта.Поръчки по телефон не се приемат.

Повече детайли

12 Артикула

12,75 лв

Повече информация

За тези, които нямат търпението да изчакат доставка на диамантен гоблен предлагаме богат избор от налични видове и размери гоблени.

Поддържаме над 1000 броя налични диамантени гоблени в различни размери и ценови диапазон. Разгледай, избери и поръчай с един клик на бутона на мишката.

Ако за първи път си решил да лепиш такова диамантено удоволствие и да провериш дали това ще е твоето хоби  то се насочи към гоблен с не големи размери, но с ясно и едро изображение на него. Такива са диамантените гоблени с цветя и фигури в близък план.

За нашите приятели, които отдавна са в голямото и щастливо семейство на любителите на диамантени гоблени, поддържаме на склад богата гама диамантени гоблени по-големи размери. Приеми предизвикателството и сътвори бляскава картина, която ще промени интериора в уютния ти дом.

Всеки комплект съдържа: платно с лепилен слой и предпазни хартии, пълен комплект мъниста спрямо схемата, пинцети, моливче за диаманти, тавичка, сухо лепило за моливчето,  лист с инструкция на български.

Налепеният гоблен се притиска с тежки предмети за 24 часа и в последствие се рамкира с предпазно стъкло.

Предлагаме гоблени високо качество, стремим се да осигури най добрите цени, осигуряваме помощ и съдействие на всеки етап от покупката и изработката на гоблена, даваме отстъпки за своите редовни клиенти. За нас е удоволствие да ви доставяме радост!   

Диамантените гоблени са красиво хоби,  с което всеки може да релаксира и да разкрие усета си към красота и творчество.  Не се колебайте – изберете сред нашите налични диамантени гоблени и започнете да творите още утре!  

Разгледайте още 30 продукта от същата категория: