Наличен Диамантен гоблен ДЕВА МАРИЯ - СИНЬО УМИЛЕНИЕ: Размер и Вид - Квадратни диаманти 60х48 Преглед отблизо

Наличен Диамантен гоблен ДЕВА МАРИЯ - СИНЬО УМИЛЕНИЕ: Размер и Вид - Квадратни диаманти 60х48

3729-10

Нов продукт

Огромен избор от НАЛИЧНИ ДИАМАНТЕНИ ГОБЛЕНИ!

Не чакай дълго, а започни да се забавляваш още утре.

Нашите сътрудници те очакват и ще ти помогнат при избора. ДОСТАВКА НА СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН след потвърждение по телефона.. Плащаш цената която виждаш, тъй като ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА до удобен за теб офис на Еконт.

Приемаме поръчай само в сайта.Поръчки по телефон не се приемат.

Повече детайли

1 Артикул

79,50 лв

Повече информация

За тези, които нямат търпението да изчакат доставка на диамантен гоблен предлагаме богат избор от налични видове и размери гоблени.

Поддържаме над 1000 броя налични диамантени гоблени в различни размери и ценови диапазон. Разгледай, избери и поръчай с един клик на бутона на мишката.

Ако за първи път си решил да лепиш такова диамантено удоволствие и да провериш дали това ще е твоето хоби  то се насочи към гоблен с не големи размери, но с ясно и едро изображение на него. Такива са диамантените гоблени с цветя и фигури в близък план.

За нашите приятели, които отдавна са в голямото и щастливо семейство на любителите на диамантени гоблени, поддържаме на склад богата гама диамантени гоблени по-големи размери. Приеми предизвикателството и сътвори бляскава картина, която ще промени интериора в уютния ти дом.

Всеки комплект съдържа: платно с лепилен слой и предпазни хартии, пълен комплект мъниста спрямо схемата, пинцети, моливче за диаманти, тавичка, сухо лепило за моливчето,  лист с инструкция на български.

Налепеният гоблен се притиска с тежки предмети за 24 часа и в последствие се рамкира с предпазно стъкло.

Предлагаме гоблени високо качество, стремим се да осигури най добрите цени, осигуряваме помощ и съдействие на всеки етап от покупката и изработката на гоблена, даваме отстъпки за своите редовни клиенти. За нас е удоволствие да ви доставяме радост!   

Диамантените гоблени са красиво хоби,  с което всеки може да релаксира и да разкрие усета си към красота и творчество.  Не се колебайте – изберете сред нашите налични диамантени гоблени и започнете да творите още утре!  

Разгледайте още 30 продукта от същата категория: